EnglishFrenchGermanPolishSpanishTurkishRussianItalianDutchDutch

Jak działa licznik zużycia transferu w programie SecurityKISS Tunnel?


Program SecurityKISS Tunnel wyświetla licznik zużycia transferu (eng. usage meter) dla każdego użytkownika. Pokazuje on czas jaki upłynął i ilość danych przesyłanych w tunelu.




Czas wyświetlany na liczniku jest różny od Twojego lokalnego czasu. Niemożliwe jest dostosowanie czasu w liczniku do lokalnego czasu ze względu na to, że z serwisu korzystają użytkownicy w różnych strefach czasowych, więc byłoby niemożliwe znalezienie wspólnego czasu zegarowego. Dwudziestoczterogodzinny cykl licznika rozpoczyna się od momentu kiedy pierwszy raz włączyłeś program SecurityKISS Tunnel albo kiedy płatna wersja została uruchomiona.






Kiedy limit jest resetowany i kiedy rozpoczyna się naliczanie czasu?
Jaki czas jest wyświetlany w liczniku programu SecurityKISS Tunnel?


Darmowa wersja

W darmowej wersji dzienny limit zużycia jest resetowany co 24 godziny, co nie oznacza jednak, że program zeruje licznik o północy lokalnego czasu. Na przykład: Jim z Kanady pobrał program i zainstalował go na swoim komputerze. Pierwszy raz włączył program o 18:12 czasu Toronto. To oznacza, ze program używany prze Jima swoją godzinę 00:00 ma o 18:12 czasu Toronto i każdego dnia o godzinie 18:12 program będzie resetował licznik zużycia. Jeżeli Jim włączy program następnego dnia o 10:00 czasu Toronto licznik zużycia będzie pokazywał, ze upłynęło około 16 godzin cyklu.

Płatna wersja

W płatnej wersji licznik zużycia resetuje się po miesiącu od momentu zakupu płatnej wersji. Na przykład: Su z Indii kupiła plan JADEITE 10-tego listopada o 13:00 czasu lokalnego. Plan ten będzie ważny do 10 grudnia do godziny 13:00 lokalnego czasu. Jeżeli Su nie kupi nowego planu jej plan przełączy się na darmową wersję.